INDONESIEN - fra hav til himmel

Indo1.jpg (35254 bytes)

        Foredrag:

 

3 foredrag om øriget.

1. Fra BALI til KOMODO

På de små Sundaøer, fra Bali til Komodo, findes både "turistparadiset" og naturoplevelserne. Fra luksushoteller til de uhyggelige komodovaraner. Øerne har hver deres særprægede kultur, som skyldes, at de er befolket med hver sin specielle befolkningsgruppe. Bali er øen med de mange templer, danse og kulturoplevelser i en klasse helt for sig. Lombok og Sumbawa er endnu ret uberørte af turister og er derfor nok så oprindelige i deres kulturer. I ørækken findes flere aktive vulkaner, og på Komodo møder vi komodovaranen i al dens gru. En rejse til Sundaøerne er en rejse for livet.

2. SULAWESI

Den 2000 km lange blæksprutteformede ø er en af de mere isolere indonesiske øer. Dens befolkning består af mange etnisk forskellige grupper, hver med sine skikke og religion. Hos det kristne Toraja-folk er begravelsen den største fest i ens "liv", men til denne er knyttet blodige, hedenske ritualer med bl.a. ofring af bøfler. Vi vandrer i øens indre, som er meget vanskeligt at berejse, da denne del af øen er meget bjergrig  med tæt regnskov. Men der findes også frodige områder, hvor dyrkning af krydderier og ris har gjort øen til en vigtig brik i Indonesiens økonomi. Langs kysten af Sulawesi finder vi nogle af verdens smukkeste koralrev med en mangfoldighed af maritim livsudfoldense. Snorklernes og dykkernes eldorado.

3. Fra Himmel til Hav i INDONESIEN

Indonesien kunne være det tabte Paradis. En række forskellige kulturer lever her i et kæmpe ørige i pagt med en natur, der rummer aktive vulkaner, frugtbart agerland, frodige regnskove og forunderlige koralrev. Et kæmperige med problemer - og med unikke oplevelser for den rejsende. Dette foredrag er en sammenfatning af de to ovenstående, nr 1 og 2.

1½ times foredrag ledsaget af et smukt lysbilledshow.

 Tilbage til forsiden

<= Ønsker du at læse om andre foredrag, så klik på en titel i søjlen til venstre!
                                                                                              
  

 

 

Indo3.jpg (167216 bytes)

 

billed13.jpg (47849 bytes)

"At rejse er at leve!"

Kontakt os:

Jette og Walther J. Christensen, Kirkebakkegårdsvej 64, 3540 LYNGE

Telefon 48 18 81 60 eller på mail walther.jette@mail.dk

 

Klik og læs mere

Hærvejen

Europa til fods

Vestindien

Grønland

Østgrønland

Corsika

Madeira og Azorerne

Vandringer i Nepal

Ladakh

Sulawesi

På rejse i Kina
Mongoliet
Silkevejen
Borneo
Mayafolket i Mexico 
Inkafolket i Peru
Påskeøen og Patagonien

                                                                                                                                                        © 2005 W.J.CONSULT